Segmen: 300 bloggers

on Friday, 29 March 2013

Assalamualaikum..

Segmen 300 Bloggers ini adalah percubaan aku yang pertama untuk aku join dalam segmen.. Syarat segmen ini cukup simple dan terima kasih kepada blog Paly kerana telah menganjurkan segmen yang super,duper awesome ini..




Cukup mudah kan?? Jom sama-sama join..
Ranking: 5

{ 8 comments... read them below or add one }

boni kacak said...

selamat bersegmen bro :)

lagi satu, nanti ko buang word verification kat ruang komen ni. cara dia ko tanya kat irwan tu nanti


29 March 2013 at 08:02
najiah shaharain said...

dtg dr segmn yg sama.slm kenal


29 March 2013 at 16:37
Zaharah Jamilah said...

assalamualaikum
singgah dr segmen yg sme

jmput singgah
http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

gut luck


30 March 2013 at 01:43
itu Akhil said...

assalamualaikum..
dtg dr segmen 300 blogger.

p/s:mmberontak secara berhemat..hehe!
http://www.duniabawahtempurung.my/


31 March 2013 at 02:58
deno said...

salam..! deno datang dari segmen PALY dan terus foloW sini... :)

www.dayangdeno.blogspot.com


9 April 2013 at 03:03
Mimie Najib said...

Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

I follow ~ =)


10 April 2013 at 15:17

Post a Comment

 
© Jiwa Kacau [dot]com All Rights Reserved